Ощадбанк знову порадував своїх клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк знову порадував своїх клієнтів

Фондовий ринок
80
Єдиний розрахунковий центр оплати комунальних платежів розпочав свою роботу в Канівському відділенні Державного ощадного банку України.
Завдяки впровадженню спеціальних комунальних карток для мешканців Канева істотно спрощено процедуру здійснення платежів за користування житлом, електроенергією, газом, телефоном тощо. Якщо раніше на обслуговування одного платника касири витрачали не менше 5 хвилин, то тепер комунальний платіж проводять за 1,5-2 хвилини. До речі, комунальна картка, яку Ощадбанк безкоштовно видає своїм клієнтам під час їх реєстрації як користувачів та платників комунальних послуг, невдовзі прийматиметься до обслуговування і в інших банках.
У презентації Єдиного розрахункового центру оплати комунальних послуг взяли участь начальник Черкаського облуправління Ощадбанку Юрій Ткаченко, міський голова Василь Коломієць та голова райдержадміністрації Володимир Хиля. Усі вони активно посприяли створенню в Каневі прогресивної автоматизованої системи обліку, нарахування та оплати комунальних послуг. Те, якої ваги на Черкащині Ощадний банк надає поліпшенню клієнтського обслуговування, засвідчує й таке: це вже четвертий проект із впровадження комунальних карток, реалізований в області цього року.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас