Київенерго: Наразі кожні дві години виявляється новий порив тепломережі в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київенерго: Наразі кожні дві години виявляється новий порив тепломережі в Києві

Енергетика
577
Наразі кожні дві години у м. Києві виявляється новий порив тепломережі. Лише за п’ять днів - з 1 до 5 серпня - фахівці АК "Київенерго" розпочали ліквідацію 52 нових пошкоджень труб, виявлених під час їх випробувань на щільність. Про це повідомила прес-служба АК "Київенерго".
Загалом під час цьогорічних гідравлічних випробувань тепломереж, які проводить Компанія, станом на 5 серпня виявлено 1017 пошкоджень труб, що на 10% перевищує минулорічний показник за відповідний період. Програма гідравлічних випробувань, згідно із затвердженим графіком, триває з 11 травня до 31 серпня.
"До кінця проведення випробувань залишився ще місяць, а ми вже наближаємось до кількості пошкоджень минулого року, виявлених під час проведення цих робіт. Враховуючи стан київських тепломереж, які не модернізуються, а тільки латаються, ми, на жаль, очікуємо збільшення цієї цифри. Інша сумна тенденція - очевидний дефіцит ремонтних бригад", - повідомив технічний директор АК "Київенерго" Олександр Зайцев.
Нагадаємо, гідравлічні випробування проводяться тепломережною водою, охолодженою до температури не вище 40 °С, з тиском, підвищеним на 25%, що відповідає нормативам випробувальних робіт. Це дає змогу заздалегідь виявити максимально можливу кількість пошкоджень, виконати роботи в цих місцях у літній період та попередити таким чином їх появу під час опалювального сезону.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас