"ПриватБанк" буде шукати шахраїв за допомогою Інтернету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"ПриватБанк" буде шукати шахраїв за допомогою Інтернету

Кримінал
1510
"ПриватБанк" планує залучити ініціативних громадян до пошуку шахраїв за допомогою глобальної мережі. Як повідомили в прес-службі "Приватбанку", допомогти в пошуку шахраїв зможе будь-хто. Для цього - також як експеримент - банк вже розмістив інформацію про осіб, підозрюваних в отриманні шахрайських кредитів на сторінках "Приватбанк проти шахраїв" в мережах facebook і ВКонтакте.
Крім того, постійно діюча "галерея" шахраїв, як з числа клієнтів, так і співробітників банку, розміщена на офіційному веб-сайті банку www.privatbank.ua. "Сьогодні набагато простіше знайти людину в Інтернеті, в соціальній мережі або чаті, ніж зіткнутися з нею на вулиці, - говорить голова Правління Приватбанку Олександр Дубілет. - Якщо спілкування в блогах і соціальних мережах стало невід'ємною частиною нашого життя, чом би не використовувати цей процес з вигодою для себе і користю для суспільства?".
За кожного ідентифікованого шахрая банк обіцяє виплатити премію в розмірі до 5 тис. гривень, якщо інформація буде достовірною і підтвердиться при подальшому розслідуванні.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас