Київська влада зняла заборону на продуктові ярмарки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київська влада зняла заборону на продуктові ярмарки

329
Київська міська держадміністрація відновлює проведення сільськогосподарських ярмарків. Таке рішення було прийняте у зв'язку з "численними проханнями киян".
Зокрема, 6 і 7 серпня Головним управлінням з питань торгівлі і побуту КМДА буде організовано чотири сільськогосподарські ярмарки в Печерському, Голосіївському, Дарницькому і Святошинському районах.
Тут буде представлений широкий асортимент продуктів харчування: м'ясо і м'ясопродукти, молоко і молочні вироби, риба, овочі, фрукти, крупи і бакалійні товари, цукор та інші продовольчі товари, повідомляє прес-служба КМДА.
Нагадаємо, в кінці липня сільськогосподарські ярмарки в Києві були скасовані, щоб не допустити погіршення самопочуття їх відвідувачів, а також для запобігання швидкому псуванню продуктів харчування.
В той же час, в санітарно-епідеміологічній службі України рекомендують купувати продукти лише в місцях, обладнаних холодильними установками. В Укргідрометцентрі прогнозують, що в найближчі декілька днів в Україні буде сильна спека.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас