Колесников пропонує звільнити готелі Криму від податку на прибуток до 2022 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесников пропонує звільнити готелі Криму від податку на прибуток до 2022 року

Казна та Політика
221
Віце-прем'єр Борис Колесников пропонує для підвищення привабливості Криму серед громадян України та інших країн СНД поширити дію закону про звільнення готелів півострова від податку на прибуток до 2022 року, а також передбачити компенсацію по банківських кредитах для будівництва готелів та інших видів туристичної інфраструктури. Про це він сказав на нараді з питань стратегічного розвитку Криму, яка відбулася в Сімферополі під головуванням президента України Віктора Януковича, повідомляє прес-служба віце-прем'єра.
Б.Колесников також закликав представників бізнесу робити відповідні інвестиції в транспортну інфраструктуру Криму: "Це стосується будівництва нових сучасних терміналів в аеропортах, будівництва доріг, щоб кожен турист міг зручно дістатися до місця відпочинку".
"Крим має значні можливості для будівництва нових туристичних районів, так би мовити, з чистого аркуша на вільних територіях західного і східного узбережжя Криму", - відзначив віце-прем'єр.
За словами Б.Колесникова, в даний час Крим програє в конкурентній боротьбі країнам-сусідам, зокрема Туреччині, де торік відпочило майже 600 тис. українців.
Виконавши програми розвитку і програми залучення в регіон інвестицій, Крим має всі можливості стати одним з найпривабливіших центрів відпочинку і оздоровлення, якому віддаватимуть перевагу громадяни України й інших країн СНД, заявив віце-прем'єр.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас