Складено рейтинг фільмів, які примушують плакати чоловіків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Складено рейтинг фільмів, які примушують плакати чоловіків

585
Рейтинг 20 фільмів, які прмушують чоловіків плакати, склав ВВС News Magazine. Видання зібрало відгуки телеглядачів про кінокартини, які викликали у них настільки сильну емоційну реакцію. Ідею скласти цей рейтинг навіяло обговорення фільму "Історія іграшок - 3".
1. "Володар кілець - Повернення короля". Енді Бішоп з Кента написав, що плаче кожного разу під час фінальної сцени прощання героїв.
2. "Втеча із Шоушенка" вражає Кріса Меттлі з Лінкольна - йому хочеться відчути в житті таку ж вірну дружбу, як на телеекрані.
3. "Вгору" - при перегляді цього мультфільму, написав Стів з канадської провінції Британська Колумбія, плакали всі його родичі, окрім тестя, "тому що він робот".
4. "Політ над гніздом зозулі" своїм трагічним фіналом розчулює Майка з Ессекса.
5. "Марлі і я", - відповів Кріс Хеннессі з Манчестера, викликає сльози на його очах лише при одній думці про цей фільм, який оповідає про долю собаки. Можливо, тому, що сам він - кінолог.
6. При перегляді фільму "Чемпіон" заблищали очі у всієї глядацької зали, хоча наповнена вона була молодими солдатами, яким, здавалося, все одно, згадує Киф Ейсторп, що проживає зараз в столиці Шрі-Ланки Коломбо.
7. Фільм "Записник" Ніколаса Спаркса змусив розридатися вголос Боба. Все б нічого, але сталося це з ним в заповненому пасажирами салоні літака, і ніхто, окрім нього, в той момент фільм не дивився.
8. Фільм "Бейб" вразив Кріса з Великобританії.
9. "Поле його мрії" - фільм, який анонімний читач з американського Вестчестера готовий дивитися знову і знову у нових форматах. Хоча він ніколи не плакав - доти, доки у нього не народилася дочка.
10. "Я бачила свого батька таким лише двічі, одним з випадків був перегляд фільму "Вогненні колісниці", - пише Лорін Макконнелл з Таунтона.
До списку найсльозливіших фільмів увійшли також "Залізничні діти", фінський документальний фільм про сауни "Пар життя", мультфільм 1941 року "Ніч перед Різдвом" про Тома і Джері, "Гнів", "Мері Поппінс", "Життя прекрасне", "Міст в Терабітію", "Зелена миля", "Моє собаче життя" і "Щиро, шалено, сильно".
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас