У восьминога Пауля з'явився власний агент — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У восьминога Пауля з'явився власний агент

121
У восьминога-оракула Пауля з океанаріуму німецького міста Оберхаузен з'явився власний агент, який віднині веде справи знаменитого головоногого. Офіційним представником восьминога став Кріс Девіс з англійського графства Вустершир, повідомляє видання Sunday Mercury.
"Як тільки я почув про Пауля, вирішив, що мені необхідно укласти з ним контракт. Зараз я - офіційний агент восьминога, і саме я займаюся його справами. Щодня мені надходить близько 200 дзвінків щодо Пауля - дзвонять його шанувальники, а також бізнесмени, які хочуть задіювати молюска в тих або інших проектах", - розповів Девіс.
За словами агента Пауля, в даний час головоногому надходить безліч вигідних пропозицій, і деякі з операцій вже знаходяться у стадії завершення. "Ми співпрацюємо з мережею супермаркетів у Німеччині, крім того, про Пауля буде написана книга, а до Різдва в продаж надійдуть іграшки", - поділився агент.
Однак, як підкреслив Девіс, найважливішою подією в житті Пауля стало те, що він підписав контракт на запис музичного альбому. Агент восьминога-оракула повідомив, що йдеться про пластинку каверов на композиції Елвіса Преслі. Диск називатиметься "Paul the Octopus Sings Elvis" (Восьминіг Пауль виконує пісні Елвіса). Який рекорд-лейбл відповідатиме за випуск пластинки і коли відбудеться її релиз, агент не уточнив.
Пауль прославився завдяки тому, що дав правильні прогнози на вісім матчів чемпіонату світу з футболу, який проходив у червні-липні 2010 року в ПАР. Після закінчення світової першості інтерес до головоногого не зник - Пауля захотіли викупити відразу декілька компаній, також восьминогом цікавився зоопарк Іспанії і російські букмекери. Проте, співробітники океанаріуму запевнили, що не збираються продавати Пауля. Також повідомлялося, що молюск-знаменитість більше не займатиметься пророцтвами і повернеться до життя звичайного восьминога.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас