Чечетов: В уряду буде спільна позиція з використання коштів МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чечетов: В уряду буде спільна позиція з використання коштів МВФ

220
Народний депутат від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов вважає, що в уряду буде загальна спільна відносно використання коштів Міжнародного валютного фонду.
"На дефіцит бюджету, як говориться, на чисте проїдання, потрібно направити п'яту частину, 20 відсотків і Сергій Тігіпко (віце-прем'єр-міністр - ред.) сказав, і Микола Азаров (прем'єр-міністр - ред.) сказав, що проїсти лише 20 відсотків - це спільна позиція влади. Що стосується того, як використовувати решту, то ці гроші можна на валютні резерви покласти або кинути на модернізацію економіки", - зазначив нардеп.
М.Чечетов підкреслив, що принциповою позицією М.Азарова, і С.Тігипка є те, що лише 5-у частину кредиту МВФ потрібно пустити на дефіцит бюджету
"А решту - на модернізацію, валютний резерв як М.Азаров сказав, на інноваційні проекти. Це якраз те, що штовхає економіку вперед, на розвиток, тому тут їх розбіжностей немає і, я думаю, буде спільна позиція Кабінету Міністрів вже щодо того, як використовувати ті 80 відсотків грошей МВФ", - підкреслив парламентар.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас