У Нью-Йорку заборонили оренду житла менше, ніж на місяць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Нью-Йорку заборонили оренду житла менше, ніж на місяць

Нерухомість
511
Губернатор штату Нью-Йорк Девід Патерсон підписав закон про заборону оренди житла у Великому яблуці на термін менше 30 днів, який змусить туристів зупинятися в готелях міста. Це означає, що віднині "швидкоплинні" гості Нью-Йорка, які приїхали в місто, наприклад, на тиждень, не зможуть зайти в агентство нерухомості і попросити підшукати їм дешеве житло на цей термін. Єдиний варіант - зупинитися в готелі, зі всіма фінансовими наслідками, що звідси витікають, пише ресурс Еturbonews.com.
"Нове законодавство, проте, залишає невелику лазівку для власників апартаментів, дозволяючи їм здавати не всю квартиру, а її частину, наприклад одну кімнату. При цьому господар повинен залишатися жити в цій же квартирі", - пише видання.
Згідно з даними, легальними також залишаються варіанти обміну квартирами на період відпочинку. "Це означає, що житель Нью-Йорка може надати тому ж жителю Орландо своє житло в обмін на апартаменти у Флориді. Така операція вважатиметься легальною, якщо вона не буде передбачати здійснення будь-яких грошових операцій", - ідеться в повідомленні.
Як повідомляється в матеріалі, Нью-Йорк став третім туристичним напрямом після Парижа і гавайського острова Мауї, де туристи не можуть розквартируватися з меншими витратами, ніж ті, на які доведеться піти при заселенні в готель.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас