ДПАУ: Платники податків у першу чергу зацікавлені в прозорих правилах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДПАУ: Платники податків у першу чергу зацікавлені в прозорих правилах

366
Голова Державної податкової адміністрації України Олександр Папаїка зустрівся із заступником директора Європейської Бізнес Асоціації Ольгою Вальчук. Про це повідомили в прес-службі ДПА.
На зустрічі також присутні заступник Голови ДПА України Сергій Лєкарь і менеджер комітетів і з регуляторних питань ЄБА Світлана Михайлівська, керівники структурних підрозділів ДПА України.
Йшлося про взаємодію платників податків і податкових органів, наповнення бюджетів всіх рівнів, перспективу прийняття Податкового кодексу, умови випуску і звернення ОВДП і підвищення інвестиційної привабливості України.
"Зараз триває процес всенародного обговорення проекту Податкового кодексу і податкова спільно з бізнесом бере в ньому активну участь як експертів. Ми чекаємо, що цей важливий документ врегулює всі проблемні питання, заповнить пропуски в законодавстві, врахує інтереси всіх учасників економічних відносин і найкращий світовий досвід", - підкреслив голова ДПА України О.Папаїка.
За його словами, досвід співпраці Державної податкової адміністрації України з громадськими бізнес-об'єднаннями допомагає удосконалювати адміністрування податків і є прикладом партнерських відносин влади і бізнесу.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас