Обама: Допомога автопрому починає давати плоди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обама: Допомога автопрому починає давати плоди

489
Президент США Барак Обама заявив, що "непросте рішення" про виділення майже $60 млрд. на порятунок американського автопрому дозволило зберегти мільйони робочих місць і призвело до найсильнішого за десятиліття зростання галузі, повідомляє Bloomberg.
В щотижневому зверненні до нації в суботу Обама сказав, що результатом допомоги, наданої компаніям General Motors Co. і Chrysler Group LLC, стала історія успішного економічного відновлення після важкої кризи.
"Немає сумнівів в тому, що нас чекає довгий шлях і велика робота, перш ніж жителі Мічигану і всієї країни знов отримають упевненість, - заявив Обама в п'ятницю на одному із заводів GM. - Але важливе те, що ми починаємо бачити плоди непростих рішень".
Обама активно захищає позицію уряду відносно автопрому на тлі результатів опитувань, що показують скептичне ставлення виборців до того, що автомобілебудівникам варто було допомагати. Наприклад, опитування Bloomberg National Poll, проведене 9-12 липня, демонструє падіння популярності цього заходу: 48% респондентів заявили, що за останні місяці їх ставлення до допомоги автопрому погіршилось, тоді як 17% сказали, що їх ставлення покращилось.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас