Набуває чинності Додугода до договору про вільну торгівлю між Китаєм та Чилі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Набуває чинності Додугода до договору про вільну торгівлю між Китаєм та Чилі

271
З 1 серпня 2010 року набуває чинності "Додаткова угода про торгівлю послугами в рамках Угоди між КНР і Чилі про вільну торгівлю", - повідомляє Xinhua.
Ця угода була підписана 13 квітня 2008 року. Відповідно до документа, 23 китайських служби, пов'язані з ринком комп'ютерів, консультаційно-управлінськими послугами, нерухомістю, рудною промисловістю, охороною довкілля, спортом і повітряним рухом, а також 37 чилійських відомств, пов'язаних з юридичними питаннями, будівельним проектуванням, інженерією, ринком комп'ютерів, нерухомістю, індустрією реклами, консультаційно-управлінськими послугами, рудною промисловістю, оброблювальною промисловістю, орендними операціями, роздрібною торгівлею, освітою, охороною довкілля, туризмом, спортом і повітряним рухом, повинні на основі узятих обов'язків в рамках СОТ надалі відкрити ринки один для одного.
На думку Мінкомерції Китаю, ця угода дозволить ефективно стимулювати прискорення процесу взаємного відкриття ринку торгівлі послугами, сприятиме збільшенню взаємодоповнення, підвищить міжнародну конкурентоздатність, поліпшить інвестиційні умови і зменшить собівартості торгівлі між двома країнами, а також сприятиме активізації всебічної співпраці і розвитку міждержавних відносин і партнерства в цілому.
Після встановлення дипвідносин між Китаєм і Чилі з 1970 року дві країни підтримують сприятливі і стабільні відносини. 18 листопада 2005 року сторони підписали Угоду про вільну торгівлю між урядами КНР і Чилі, яка почала діяти з 1 жовтня 2006 року.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас