Росіяни назвали професію піарника аморальною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росіяни назвали професію піарника аморальною

293
Професія піарника престижна і прибуткова, проте аморальна. Такої думки дотримується більшість росіян - учасників опитування, проведеного Всеросійським центром вивчення громадської думки (ВЦВГД) в липні поточного року.
Так, прибутковість професії піарника респонденти оцінили на 3,8 бали з п'яти можливих, а престижність - в 3,35 балів. Моральний рівень представників цієї професії учасники опитування оцінили лише в 2,61 бали з п'яти.
У 34 відсотків респондентів піар асоціюється з "чорним піаром", в 33 відсотків - з обманом, а в 19 відсотків з маніпуляціями. З пропагандою і рекламою піар пов'язують по 25 відсотків опитаних, із створенням іміджу - 23 відсотки. По 19 відсотків пов'язують піар з маркетингом і продажами, 18 відсотків - з інформуванням. 27 відсоткам відомо, що піар - це розвиток громадських зв'язків.
Попри високі доходи в професії, більше половини учасників опитування - 56 відсотків - не хотіли бищоб їх діти працювали в цій сфері. Позитивно поставились до роботи дітей у сфері зв'язків з громадськістю 16 відсотків респондентів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас