Адміністрація річкових портів просить власників плавзасобів прибрати їх із набережної Дніпра у Києві для її огляду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Адміністрація річкових портів просить власників плавзасобів прибрати їх із набережної Дніпра у Києві для її огляду

637
Державне підприємство "Адміністрація річкових портів" 21 липня повідомило власників плавзасобів, пришвартованих уподовж вулиць Набережно-Крещатицька і Набережне шосе, про необхідність їх відведення для огляду гідротехнічних споруд. Про це повідомило джерело в прес-службі Міністерства транспорту і зв'язку.
За його даними, в листах Адміністрація річкових портів повідомила, що Мінтрансзв'язкуі і прокуратура Києва проводять спільні дії для усунення порушень законодавства під час стоянки плавзасобів біля гідротехнічних споруд в Києві і застосовують заходи для забезпечення їх безпечної стоянки.
Крім того, в листах було вказано, що звільнення місць стоянки пов'язане і з тим, що гідротехнічні спорудження набережної потрібно оглянути, глибини біля них виміряти, а також здійснити тралення акваторій, прилеглих до цих споруд.
Джерело уточнило, що в листах не вказана дата, до якої потрібно звільнити набережну, а місце для відведення плавзасобів визначатиметься індивідуально з кожним власником.
Як повідомлялося, прокуратура Києва вимагає від Міністерства транспорту і зв'язку переглянути дозволи на швартовку плавзасобів біля набережної Дніпра в Києві.
На початку липня Київська транспортна прокуратура відбуксирувала дебаркадер, на якому розміщений ресторан "Муракамі", і передала його на зберігання власникові; 29 липня прокуратура відбуксирувала розважальний центр River Palace.
В обох випадках представники прокуратури заявили, що плавзасоби будуть визнані речовими доказами в рамках кримінальних справ.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас