Точка зору: Причин для різкого подорожчання бензину немає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Причин для різкого подорожчання бензину немає

Енергетика
447
Президент асоціації "Об'єднання операторів нафтопродуктів" Леонід Косянчук вважає, що якщо тенденції ринку збережуться такими, які вони є, причин для різкого подорожчання бензину навіть із врахуванням жнив немає.
"Якщо тенденції ринку збережуться такими, які вони є, я не бачу причин для різкого подорожчання бензину навіть на тлі жнив. Ресурсне наповнення і ціноутворення сьогодні досить прозорі і зрозумілі, а що стосується підвищення попиту, то він буде забезпечений таким самим дзеркальним наповненням цього ринку", - підкреслив експерт.
За словами Л.Косянчука, за останні два місяці ціни на зовнішньому ринку практично не змінилися і мають такі ж показники на внутрішньому ринку. "Курс гривні не сильно плаваючий, отже, якщо все це збережеться, я думаю, що жнива пройдуть непомітно", - додав він.
Говорячи про майбутню вартість бензину в тих регіонах, де частина заправок сьогодні припинила продаж на роздріб, експерт зазначив, ця ситуація не триватиме довго і "як тільки всі претензії правоохоронних органів до цих мереж будуть задоволені, далі піде нормальна робота".
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас