У Києві з набережної прибрали нічний клуб River Palace — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві з набережної прибрали нічний клуб River Palace

3031
Із набережної Дніпра прибрали один з найвідоміших у Києві нічних клубів "River Palace". Зачистка набережної буде продовжена.
Міліція, зокрема і бійці "Беркута", і прокуратура, прибули на місце сьогодні близько 8 ранку. Всіх співробітників ресторану, близько десятка осіб, без особливих пояснень вивели на вулицю. Двох працівників, які відмовилися виходити добровільно, затримали, пише газета "Сегодня".
Щоб забрати із набережною ресторан, співробітники прокуратури намагалися його відшвартувати, але місток, який пов'язує будову з берегом і фактично був частиною споруди, тріснув і зламався. Скло й уламки досі розкидані на причалі.
Дирекція ресторану не раз заявляла, що ця будова не пристосована плавати, тому під час буксирування може затонути, але вона успішно пережила транспортування.
Сьогоднішній інцидент дирекція "River Palace" доки не коментує.
Нагадаємо, Міністерство транспорту вимагає, аби власники ресторанів і готелів, які знаходяться на воді, укладали договори на оренду безпосередньо з ним і вважає, що зараз дебаркадери руйнують набережну: причал тріскається, а під днищами суден збирається мул і сміття, яке забруднює воду.
Власники ресторанів запевняють, що вони стоять законно, а якщо їм доведеться залишити причал, потрібно буде зруйнувати всі будови.
Крім того, претензії є в СЕС: "Там маса порушень. Незрозуміло, куди виходить водостік і каналізація", - сказав начальник відділу Сергій Тимошенко. Правда, ресторатори говорять, що вони нібито підключені до загальної каналізації, але яким чином (адже каналізаційні труби в Дніпрі не проведені), відповісти точно не можуть.
Нагадаємо, за кілька тижнів до "River Palace" з причалу прибрали ресторан "Муракамі". Міліція і транспортна прокуратура відбуксували його до Рибальського острова.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас