Нацтелерадіо: Необхідно ліквідувати монополію "Волі-кабель" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацтелерадіо: Необхідно ліквідувати монополію "Волі-кабель"

1403
Необхідно ліквідувати монополію "Волі-кабель". Про це сьогодні заявив на прес-конференції голова Нацради з питань телебачення та радіомовлення Володимир Манжосов.
В.Манжосов заявив, що велика кількість скарг на діяльність цього оператора кабельного телебачення (за минулий рік їх надійшло близько 13 тис.) пов'язана з монопольним становищем компанії у Києві на ринку надання послуг кабельного ТБ.
В.Манжосов зазначив, що скарги як до Нацтелерадіо, так і до Антимонопольного комітету України (АМКУ) не вирішать питання покращення надання послуг цим оператором: "Проблема ("Волі-кабель") в тому, що це монополіст... Вони вже мають 3 попередження від Нацради, ми можемо винести ще одне, але це нічого не дасть... Якщо ж звернутися про анулювання ліцензії компанії, то Київ залишиться без телебачення... Вихід - ліквідація монополії через створення конкуренції на ринку".
Разом з тим, В.Манжосов відзначив, що переважна більшість скарг на "Волю-кабель" стосується не контенту, а якості надання послуг.
Окрім того, голова Нацтелерадіо заявив, що розгляд результатів перевірки "Волі-кабель" на засіданні Нацтелерадіо перенесено на вересень поточного року.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас