Росія планує укласти з Україною угоду щодо інспекцій на Чорноморському флоті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія планує укласти з Україною угоду щодо інспекцій на Чорноморському флоті

169
Росія і Україна мають намір підписати міжурядову угоду про взаємодію при проведенні інспекцій формувань Чорноморського флоту на території України. Відповідне розпорядження підписав прем'єр-міністр РФ Володимир Путін. Воно опубліковане в банку даних нормативних документів уряду РФ.
"Схвалити представлений МЗС Росії, погоджений з Міноборони РФ і Мін'юстом РФ і заздалегідь опрацьований з українською стороною проект Угоди між урядом РФ і Кабінетом міністрів України про взаємодію при проведенні інспекційних заходів у місцях дислокації військових формувань Чорноморського флоту РФ на території України за Договором про звичайні збройні сили в Європі, Віденським документом 1999 року переговорів щодо заходів зміцнення довіри і безпеки і Договором щодо відкритого неба від 24 березня 1992 року", - йдеться в документі.
МЗС Росії доручено провести переговори з українською стороною і після досягнення домовленості підписати від імені уряду РФ дану угоду, "дозволивши вносити до проекту зміни, що не мають принципового характеру".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас