"Київенерго": ДК "Газ України" припинила подачу палива на ТЕЦ-6 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго": ДК "Газ України" припинила подачу палива на ТЕЦ-6

Енергетика
691
Газопостачальна організація ДК "Газ України" припинила подачу палива на ТЕЦ-6 АК "Київенерго", що унеможливлює поновлення гарячого водопостачання частині споживачів Компанії. ТЕЦ-6 забезпечує тепловою енергією споживачів Оболонського, Деснянського та частини Дніпровського району.
З 12 по 26 липня, Київенерго здійснювала щорічні гідравлічні випробування тепломереж зони ТЕЦ-6. Одночасно з цими роботами компанія проводила чергу профілактичних ремонтів обладнання станції для підготовки до роботи в опалювальний період. З 26 липня Київенерго готова поновити виробництво теплової енергії для гарячого водопостачання, але відсутність газу унеможливлює перехід на плановий режим.
Причина дій газопостачальників по припиненню подачі газу на ТЕЦ-6 – заборгованість енергокомпанії за спожите паливо. Наразі борг Київенерго перед газопостачальниками складає трохи більше 2 млрд. грн. При цьому, по закінченню опалювального сезону, протягом трьох місяців компанія не нарощує борг по сплаті за газ для виробництва тепла, а навіть скорочує його.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас