У Британії з'явився готель класу люкс для кішок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Британії з'явився готель класу люкс для кішок

244
В британському графстві Хартфордшир відкрився фешенебельний готель для кішок. Вартість перебування в готелі складає від 15 до 19 фунтів стерлінгів (від 18 до 22 євро) за день плюс додаткові витрати на спеціальний корм для постояльців (від 3,5 фунта за день), пише The Daily Mail.
За словами власників готелю, постояльцям надається широкий спектр послуг і комфортні номери для мешкання. В окремих кімнатах для кішок є будиночки для ігор, спеціальні ліжка і килимки. Вікна спалень виходять в зелений двір, де стоять декілька кліток з птахами, щоб кішки могли за ними спостерігати і таким чином розважатися. Окрім птахів, програма котячих розваг також включає музику - в основному це класика і джаз.
В готелі кішкам пропонують різні процедури, наприклад масаж, манікюр і прийняття сонячних ванн. Що стосується харчування, то господарі, які відправляють свого вихованця на відпочинок, можуть вибрати або стандартне меню, або спеціально розроблені вишукані страви. Так, кішкам пропонують вареного лосося, приготоване на пару філе білої риби, а також тигрові креветки. Все це подається на срібних блюдах.
Власники готелю стверджують, що в їхньому закладі кішкам забезпечений відпочинок, цілодобова турбота й індивідуальний підхід. "Ми вважаємо, що кішки заслуговують на таке ж ставлення, як і їхні господарі, які віддають їх нам, вирушаючи у відпустку", - заявили господарі готелю.
Готелі для кішок регулярно відкриваються по всьому світу, проте більшість з них не пропонує ніяких особливих сервісів. Незважаючи на те, що готелі класу люкс для тварин відкриваються досить рідко, сама ідея шикарного відпочинку для вихованців не нова. Раніше фешенебельні готелі для тварин відкрилися в США і Японії. Очікується, що в США скоро також з'явиться цілий курорт для тварин.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас