КМДА перевіряє діяльність столичних комунальних ринків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА перевіряє діяльність столичних комунальних ринків

158
Київська міськдержадміністрація (КМДА) 8 липня створила комісію з перевірки діяльності КП "Бессарабський ринок", КП "Володимирський ринок" і КП "Житній ринок". Це закріплено розпорядженням КМДА (№502) за підписом в.о. її глави Олександра Попова від 8 липня 2010 року, опублікованому в київській муніципальній газеті "Хрещатик".
Згідно з документом, комісія має надати КМДА матеріали перевірки до 1 серпня 2010 року.
В комунальній власності київської міської громади в даний час перебувають три ринки: КП "Бессарабський ринок", КП "Володимирський ринок" і КП "Житній ринок".
Як повідомлялося, Київрада на засіданні 29 жовтня 2009 року внесла зміни до переліку об'єктів, що перебувають в комунальній власності столиці і підлягають приватизації, додавши до нього будівлі по вул. Горького, 115 і вул. Верхній Вал, 16, в яких розташовані Володимирський і Житній ринки відповідно.
Після того як прокуратура Києва опротестувала в лютому 2010 року дане рішення, Київрада на засіданні в березні виключила Володимирський і Житній ринки з переліку об'єктів, що підлягають приватизації. Одночасно міськрада доручила Головному управлінню внутрішнього фінансового аудиту спільно з Головним управлінням комунальної власності протягом 30 днів здійснити перевірку фінансової діяльності вказаних ринків, після якої депутати планували заслуховувати звіт і прийняти рішення щодо поліпшення ефективності використання цих цілісних майнових комплексів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас