Кабмін доручив повернути в держвласність незаконно вилучені землі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін доручив повернути в держвласність незаконно вилучені землі

1256
Мінекономіки, Мінфін і Держкомзем до 1 жовтня мають розробити проект закону "Про управління землями державної власності", метою якого є підвищення відповідальності за використання земель державної власності. Відповідне рішення прийняте на засіданні комісії з контролю за використанням і відчуженням земель оборони і інших земель державної власності в головуванням Віце-прем'єр-міністра Володимира Сивковича. Про це повідомили в прес-службі КМУ.
Під час засідання комісії обговорювалися питання впорядковування землекористування Міноборони, Мінтрансзв’язку, МВС, МНС, СБУ, Мінприроди, Мінагрополітики, Держприкордонслужби, Державного департаменту виконання покарань.
Міжвідомча Комісія вирішила доручити Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обладміністраціям, міськадміністраціям Києва і Севастополя організувати робочі групи для перевірки фактів вилучення земель оборони для потреб ЖКГ і інших цілей, після чого вжити заході для повернення незаконно вилучених земель в держвласність до 1 жовтня цього року.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас