АМКУ оштрафував низку ТОВ за зловживання монопольним становищем — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ оштрафував низку ТОВ за зловживання монопольним становищем

326
Антимонопольний комітет України оштрафував низку ТОВ за зловживання монопольним становищем, повідомляє прес-служба АМКУ.
Полтавське обласне відділення комітету оштрафувало ТОВ "РосУкрОйл" на 17 тис. грн за зловживання монопольним становищем. Як встановило відділення, товариство завищило роздрібні ціни на стиснений газ, який реалізується як моторне пальне в місті Пирятин. Такі дії призвели до ущемлення інтересів споживачів.
Дніпропетровське обласне відділення комітету оштрафувало ВАТ "Дніпропетровськгаз" на 9 тис. грн за зловживання монопольним становищем. Як встановило відділення, товариство без об'єктивно виправданих на те причин відключало споживачеві подачу природного газу. Товариство визнало та припинило порушення, зобов'язавшись сплатити штраф до державного бюджету.
Сумське обласне відділення комітету оштрафувало ТОВ "Керуюча компанія "Коменерго-Суми" на 7 тис. грн за зловживання монопольним становищем. Як встановило відділення, товариство стягувало зі споживачів неправомірно нараховані кошти під час надання послуг електропостачання. Товариство визнало порушення, у ході розгляду справи припинило неправомірні дії, повернувши споживачам безпідставно нараховані кошти.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас