Віце-прем'єр не хоче нікому пробачати борги за "комуналку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Віце-прем'єр не хоче нікому пробачати борги за "комуналку"

Енергетика
3645
Не можна пробачати борги тим, хто не платив за комунальні послуги багато років, упевнені в Кабміні. Таку думку висловив в ефірі одного з українських телеканалів віце-прем'єр Сергій Тігіпко.
"Не можемо ми прощати борги тим, хто не платив, а то ми зробимо тих, хто платив, невдахами, - вони, значить, тоді могли не платити, і їм би пробачили", - підкреслив він.
"Ми зробимо все, аби було невигідно не платити за комунальні тарифи. Якщо не будемо цього робити, ми втратимо "Нафтогаз", втратимо індустрію, врешті-решт можемо втратити державу. Ми піднімаємо тарифи для всіх і зменшуємо тарифи для найбідніших, і цим вирішуємо проблему", - говорить чиновник.
Але після підвищення у нас все одно будуть ціни нижчими, ніж в Росії, додав С.Тігіпко. "У них аргумент завжди на переговорах: ми повинні вам знизити ціни на газ, коли наше населення платить більше? Тут стоїть питання і заробітної плати, але це вжиток, конкретний товар, який не належить державі. Платить держава, платить соціально несправедливо, адже компенсує ціну і тому, хто мільйонер, і середньому класу, який може платити, і пенсіонерам", - підкреслив він.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас