Київ вирішив перевірити діяльність Житнього, Володимирського і Бессарабського ринків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ вирішив перевірити діяльність Житнього, Володимирського і Бессарабського ринків

237
Київська міська державна адміністрація вирішила перевірити діяльність комунальних підприємств "Бессарабський ринок", "Володимирський ринок" і "Житній ринок". Про це йдеться у розпорядженні Київміськадміністрації №502 від 8 липня.
Перевірка відбудеться в рамках вивчення належного використання підприємствами комунальної власності.
Для здійснення перевірки вказаних комунальних підприємств Київміськадміністрація створила комісію на чолі з першим заступником начальника Головного управління з питань торгівлі і побуту.
Комісії доручено до 1 серпня надати звіт про проведену перевірку.
Відповідальним за виконання даного розпорядження визначено заступника голови Київміськадміністрації Віктора Сивця.
Як повідомлялося, в лютому 2009 Київська міська державна адміністрація вирішила розробити типові проекти ринків для їх розміщення на території міста.
В березні 2009 Київська міська рада на вимогу прокуратури Києва скасувала приватизацію будівель Житнього і Володимирського комунальних ринків.
В жовтні 2009 року Київрада вирішила приватизувати будівлі Володимирського і Житнього ринків на аукціоні, внісши відповідні зміни до програми приватизації комунального майна на 2007-2010 роки.
Ці зміни до проекту рішення про програму приватизації з голосу вніс депутат Київради від Блоку Черновецького Петро Іванов.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас