Аналітики розходяться в прогнозах для євро в очікуванні результатів стрес-тестів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітики розходяться в прогнозах для євро в очікуванні результатів стрес-тестів

Валюта
1041
Аналітики не можуть дати єдиного прогнозу динаміки євро в чеканні і після публікації результатів стрес-тестів європейських банків.
Зокрема, Lloyds Banking Group Plc чекає зниження курсу євро до $1,2750, оскільки обсяги торгів знизяться напередодні оголошення про результати, повідомляє агентство Bloomberg.
В той же час аналітики Commerzbank вважають, що значного зниження курсу євро до долара не буде, навіть якщо деякі банки не зможуть успішно виконати вимоги стрес-тестів.
"Хоча ходять чутки, що не всі банки успішно пройшли тести, ці новини необов'язково будуть поганими для євро, - йдеться в документі, підготовленому аналітиками Commerzbank на чолі з Ульріхом Лейхтманом. - Якщо обмеженому числу фінансових установ доведеться скоректувати дії, ринок може визнати це сигналом про те, що перевірки були не дуже легкими".
Регулятори ЄС оцінюють стабільність 91 європейського банку, щоб визначити, чи зможуть вони пережити збитки в результаті рецесії і знецінення вкладень в держоблігації. Результати будуть опубліковані 23 липня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас