Купив український автомобіль - отримай фінансову підтримку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Купив український автомобіль - отримай фінансову підтримку

2468
Міністерство промислової політики України для відновлення стабільної роботи автомобілебудівної галузі звернулось із листом (№9/4-1-642 від 02.07.2010 р.) до Кабінету міністрів України з пропозиціями про фінансову підтримку фізичних осіб при покупці легкових автомобілів вітчизняного виробництва. Про це повідомили в прес-службі Мінпромполітики.
В повідомленні наголошується, що Мінпромполітики також запропонувало Кабміну розглянути можливість надання пріоритету вітчизняній продукції при проведенні тендерів міністерствами України.
Крім того, для підтримки діяльності вітчизняного виробника на зовнішніх ринках Мінпромполітики разом з Мінекономіки підготувало проект закону України "Про стимулювання експорту вітчизняної продукції", який на сьогоднішній день знаходиться на розгляді в Кабінеті міністрів України. Цей закон сприятиме пожвавленню роботи вітчизняних підприємств в частині експорту своєї продукції.
Також Мінпромполітики зазначає, що для вирішення основних питань цього сектора в міністерстві створена робоча група, яка щонеділі розглядає оперативні, середньо- і довгострокові завдання, спрямовані на розвиток автомобілебудівної галузі. До її складу увійшли фахівці провідних автомобілебудівних підприємств, Мінпромполітики і Мінтрансу.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас