На одному із пляжів Азовського моря віслюк літав на паршуті над узбережжям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На одному із пляжів Азовського моря віслюк літав на паршуті над узбережжям

416
Краснодарські підприємці, які займаються катанням відпочивальників на атракціонах, щоб привернути увагу потенційних клієнтів запустили у небо живого віслюка. Тварина півгодини літала на парашуті над морем на висоті 40 метрів і кричала від жаху.
Інцидент стався в Темрюкському районі в станиці Голубіцкая на одному з пляжів Азовського моря і викликав обурення у відпочивальників. Вони розповіли шокуючу історію місцевій газеті.
"Віслюка катали на парашуті, аби привернути увагу відпочиваючих до цього виду розваг. Він кричав, а діти плакали, але ні у кого не вистачило розуму повідомити про це в міліцію", - сказав представник ГУВС по регіону.
В УВС пояснили, що коли осел завершив свій політ над морем, він приземлився у воду і був виловлений організаторами. При цьому тварина вижила і відбулася лише переляком. За чинним законодавством склад злочину можна встановити лише в тому випадку, якщо тварина постраждала фізично.
Зараз віслюк разом із господарем повернувся до Анапи. Найближчим часом йому належить пройти обстеження у ветеринара.
Правоохоронними органами Краснодарського краю за цим фактом проводиться перевірка. Якщо провина підприємців підтвердиться, відносно них може бути порушено кримінальну справу за статтею 245 ч. 2 КК РФ - Жорстоке поводження з тваринами, що передбачає від 80 тисяч рублів штрафу до двох років позбавлення волі.
Як повідомлялося, в лютому цього року австралійський суд оштрафував британський телеканал ITV на 3 тисячі австралійських доларів (близько 2600 доларів США) за трансляцію випуску телешоу, в якому два британець-учасники зловили і з'їли дикого щура, приготувавши з нього ризотто.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас