У британських парках собак годують спеціальним морозивом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У британських парках собак годують спеціальним морозивом

118
У Великобританії почнуть продавати морозиво, створене спеціально для собак, пише Metro. Продаватися ласощі будуть в спеціальних фургонах, які почнуть курсувати по парках країни.
За словами авторів ідеї, для виробництва собачого морозива був розроблений особливий рецепт, що враховує смаки і побажання псів. Так, це морозиво відрізняється за текстурою, температурою і смаковим якостям від звичного, "людського", варіанту цього десерту. Собакам запропонують морозиво зі смаком окосту і курки, прикрашене хрусткою бісквітною кісточкою. Вартість одного стаканчика ласощів не уточнюється.
У Великобританії раніше неодноразово робилися спроби виробництва морозива для собак. З проханням розробити рецепт морозива спеціально для собак виступали власники тварин, які знають про любов своїх вихованців до солодкого десерту. Проте від звичайного морозива собаки часто хворіють, оскільки до його складу входять молоко, цукор, ароматизатори і фрукти, які собаки насилу перетравлюють.
Нещодавно про початок виробництва спеціального соєвого морозива для собак оголосили в Бельгії. На початку липня в бельгійських магазинах у продажу з'явився спеціальний холодний десерт для собак. Вартість упаковки, в яку входять шість порцій морозива, становить близько п'яти євро.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас