"Київенерго" не виключає можливості обмеження електропостачання "Київводоканалу", "Київському метрополітену" та "Київпастрансу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" не виключає можливості обмеження електропостачання "Київводоканалу", "Київському метрополітену" та "Київпастрансу"

Енергетика
242
АК "Київенерго" не виключає можливості обмеження електропостачання ВАТ "Київводоканал", КП "Київський метрополітен" та КП "Київпастранс" через борги. Про це повідомив голова правління АК "Київенерго" Едуард Соколовський.
Е.Соколовський підкреслив, що на сьогодні графіки погашення заборгованості за електричну енергію надало тільки КП "Київміськсвітло". За його словами, найбільшу заборгованість за електроенергію мають ВАТ "Київводоканал" - 516 млн грн, КП "Київський метрополітен" - 46 млн грн, КП "Київміськсвітло" - 24 млн грн, КП "Київпастранс" - 23 млн грн.
"Залишати цю ситуацію так, як є сьогодні, ми не будемо. Тому, якщо найближчим часом не будуть підписані графіки погашення заборгованості і не буде вирішене питання по їх фінансуванню, ми можемо вдатись до обмежень. Але нам, безумовно, цього не хотілося б", - зазначив Е.Соколовський.
Він наголосив, що загальна заборгованість споживачів перед АК "Київенерго" за електричну та теплову енергію складає 2 млрд грн, зокрема, 1,1 млрд грн - за теплову енергію і 900 млн грн - за електричну енергію.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас