Табачник: Під час вступної кампанії не надійшло жодного звернення про факти хабарництва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Табачник: Під час вступної кампанії не надійшло жодного звернення про факти хабарництва

Казна та Політика
396
Міністр освіти і науки Дмитро Табачник заявляє, що цього року під час вступної кампанії не надійшло жодного звернення про факти хабарництва в навчальних закладах. Про це він повідомив під час селекторної наради з ректорами вищих навчальних закладів всіх регіонів України.
"Можна вважати позитивом початку вступної кампанії, що не надійшло жодного сигналу ні від абітурієнтів, ні від їхніх батьків, ні від правоохоронних органів про факти хабарництва", - відзначив міністр. Також він доручив ректорському корпусу забезпечити пильний контроль сертифікатів.
"Я також прошу і вимагаю забезпечити перевірку кожного сертифікату і зробити неможливим прийом підроблених сертифікатів взагалі", - заявив Д.Табачник.
Міністр звернув увагу ректорів на необхідність залучення до контролю за вступною кампанією представників громадських організацій як спостерігачів з обов'язковою реєстрацією при приймальних комісіях.
Він також повідомив, що цього року створено оперативний штаб "Вступна кампанія - 2010". В той же час Д.Табачник підкреслив необхідність звернути особливу увагу на роботу консультативних центрів. Зокрема, за його словами, є скарги на роботу консультативних центрів у Чернігівській, Сумській та Івано-Франківській областях, де телефони не відповідають.
Чиновник повідомив, що вступна кампанія цього року проходить в 861 вищому навчальному закладі України. За його словами, цього року прогнозується, що студентами стануть 510-520 тисяч абітурієнтів проти 460 тисяч торік.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас