Росіяни не зможуть робити покупки в duty free під час польотів у Казахстан — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росіяни не зможуть робити покупки в duty free під час польотів у Казахстан

609
Росіяни, які літають у Казахстан, тепер не зможуть купувати товари в магазинах duty free. Як повідомили у Федеральній митній службі Росії, "всі польоти всередині Єдиного митного простору, що включає Росію, Білорусь і Казахстан, здійснюються за правилами внутрішніх рейсів".
"Відповідно, при переміщеннях в рамках Союзу пасажири не перетинають митний кордон і не можуть нічого купувати в duty free, - сказало джерело. У митному відомстві пояснили, що польоти до Білорусі й раніше розглядалися як внутрішні, у зв'язку з чим в деяких аеропортах ці рейси обслуговувалися в терміналах внутрішніх авіаліній.
"З 1 липня, після початку дії єдиного Митного кодексу, таке правило поширилося і на Казахстан", - нагадав представник служби.
В аеропортах Москви уточнили, що в зонах вильоту як міжнародних, так і внутрішніх авіаліній також є звичайні магазини, де можна купити не лише сувеніри і прохолодні напої, але і друковану продукцію. Крім того, до послуг пасажирів численні кафе і бари, де можна перекусити і відпочити перед польотом.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас