Азаров: У поточному році Україна очікує отримати два транші кредиту МВФ у розмірі 3 млрд. дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: У поточному році Україна очікує отримати два транші кредиту МВФ у розмірі 3 млрд. дол.

Казна та Політика
152
В поточному році Україна планує отримати два транші кредиту Міжнародного валютного фонду в розмірі 3 млрд дол. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров в ефірі програми "Іспит для влади" на Першому телеканалі.
Він відзначив, що перший транш очікується у вересні, другий - на початку грудня.
Як повідомлялося, віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко 14 липня заявив, що в уряді сподіваються, що Міжнародний валютний фонд прийме рішення про продовження співпраці з Україною до кінця липня.
Віце-прем'єр відзначив, що засідання Ради директорів МВФ планується провести 28 липня. "Думаю, що на цьому засіданні буде прийнято рішення", - сказав С.Тігіпко.
Він також повідомив, що на засіданні Кабінету міністрів 14 червня був схвалений меморандум про продовження співпраці з МВФ.
Нагадаємо, Кабінет міністрів України і місія Міжнародного валютного фонду на початку липня погодили програму співпраці між Україною і МВФ на наступні 2,5 роки. Переговори відбулися за участю Національного банку України.
3 липня 2010 року МВФ оголосив про досягнення на рівні експертів домовленості про виділення Україні позики на суму 14,9 млрд. дол. США.
15 липня джерело в уряді повідомило, що в поточному році Україна чекає отримати один транш нового кредиту Міжнародного валютного фонду (МВФ), еквівалентний близько 10 млрд грн.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас