"Укрзалізниця" веде переговори з банками про залучення кредиту на добудову Дарницького мосту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" веде переговори з банками про залучення кредиту на добудову Дарницького мосту

306
Державна адміністрація залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") веде переговори з п'ятьма українськими банками про відкриття кредитної лінії у розмірі 370 млн грн. для добудови Дарницького автомобільно-залізничного мостового переходу через Дніпро в Києві.
"Уряд прийняв рішення узяти "Укрзалізниці" в 2010 році 370 млн грн. кредиту під відсоткову ставку не більше 15% в українських банків з компенсацією відсотків з державного бюджету в 2011 році. Ми чекаємо вже в наступному місяці отримати частину цієї кредитної лінії", - повідомив журналістам міністр транспорту і зв'язку Костянтин Єфименко.
За його словами, зараз "Укрзалізниця" веде переговори з Укрексімбанком, Ощадбанком, Родовід Банком, Укргазбанком і банком "Київ".
Міністр також додав, що відкриття регулярного руху із залізничної складової моста заплановане на 28 вересня поточного року. Завершення будівництва автомобільної складової моста заплановане на кінець 2011 року.
За словами К.Єфименка, в даний час "Укрзалізниця" спільно з київською владою вирішує деякі спірні питання. Зокрема, держадміністрація вивчає можливість перенесення 15 гаражів, розташованих на ділянках, призначених під будівництва моста, в інше місце, а також опрацьовує питання перенесення теплотраси.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас