Прем'єр КНР пояснив принципи макроекономіки на яблуках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр КНР пояснив принципи макроекономіки на яблуках

438
Китай зумів виконати поставлені на початку року завдання макроекономічного регулювання. Про це заявив прем'єр Держради КНР Вень Цзябао під час поїздки в північно-західну провінцію Шеньси. Глава уряду пояснив місцевим жителям, як діє національна економіка, використовуючи при цьому яблука.
Прем'єр Держради КНР побував в одному з місцевих садових господарств. Він пояснив селянам принципи роботи економічної машини на яблуках.
Вень Цзябао говорив, що не Можна недооцінювати маленьке яблуко. Воно повинне реалізуватися на споживчому ринку. А стабільність споживчого ринку - це результат стабільного розвитку економіки в цілому. Рух одного яблука на ринку дозволяє зрозуміти ситуацію в світовій економіці. Зараз світова економіка відновлюється, але темпи відновлення дуже повільні. Перспективи світової економіки не визначені. Тому ми повинні розширити попит і усередині країни, і за її межами.
Вень Цзябао підкреслив, що уряд повинен забезпечити стійкість і послідовність економічної політики. Відвідавши Шеньсиський автозавод з виробництва важких вантажівок, глава уряду заявив, що держава надасть підприємствам всі необхідні умови для розвитку. Але при цьому компанії мають поставити на перше місце підвищення якості продукції, розробку нових технологій і освоєння нових ринків.
Під час своєї поїздки по Шеньси Вень Цзябао поспілкувався з простими жителями. Особливу увагу глава уряду звернув на такі питання, як вартість житла, ціни на овочі, проблема працевлаштування і рівень доходів. Прем'єр обіцяв, що уряд і далі докладатиме зусиль для збільшення доходів і підвищення рівня життя населення.
За матеріалами:
Женьмінь Жибао
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас