Жінки досягають піку краси в 31 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жінки досягають піку краси в 31 рік

1318
Британські дослідники встановили, що найбільш красивими жінки стають після 30 років. Як з'ясувалося в процесі опитування, жіноча краса якнайповніше розкривається в 31 рік. Саме у цьому віці жінки відчувають себе найупевненіше.
Соціологи на замовлення британського телеканалу QVC опитали 2000 чоловіків і жінок. Всім їм пропонувалося визначити, що ж таке жіноча привабливість. В результаті з'ясувалося, що жінка є "найкращою" саме в 31 рік. Більше того, такі жінки набагато "красивіші", ніж юні 19-річні дівчата, заявили учасники опитування.
70 % опитаних заявили, що краса - це впевненість у собі. 67% вважають, що основним чинником при визначенні краси є хороші зовнішні дані. 47% вважають, що ключовим поняттям є стиль дівчини.
"Дослідження лише підтверджує те, що ми давно підозрювали: справжня краса - це не лише ефектні зовнішні дані, але комбінація упевненості в собі, стилю і зовнішніх даних", - прокоментувала підсумки опитування директор телеканалу QVC Сью Лісон.
Результати опитування йдуть врозріз із думкою, що існує в сучасному суспільстві, згідно з якою жіноча краса ототожнюється з юністю.
В 31 рік жінка упевненіша в собі, ніж в 20 років, вважають соціологи: до цього віку у неї сформувався певний досвід сприйняття себе, а також досвід стосунків з оточуючими. До того ж до цього віку, згідно зі статистикою, значна частина британок вже виходять заміж і виховують дітей.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас