ДК "Газ України" не укладатиме нових договорів з боржниками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДК "Газ України" не укладатиме нових договорів з боржниками

Енергетика
313
"В разі наявності в підприємств ТКЕ заборгованості за природний газ, спожитий з 1 жовтня 2009 року, ДК "Газ України" не укладатиме з ними договорів на постачання природного газу в новому опалювальному сезоні 2010-2011 рр. і не виділятиме їм планові об'єми природного газу на початок нового опалювального сезону", - підкреслювалося на нараді за участю керівників підприємств комунальної теплоенергетики (ТКЕ) Київської області. Про це повідомили в прес-службі ДК "Газ України".
Серед підприємств-боржників опинилися: Білоцерківське ТОВ "Екобуд", Богданівське комунальне підприємство, Боярське головне виробниче комунальне підприємство, "Меркурій" у м. Бровари, комунальне підприємство Вишгородської міськради, Бучанське сільськогосподарське підприємство, комунальне підприємство Калинівської сільради, Києво-Святошинський "Захід Сервіс", "Майстер-Енерго" в смт. Коцюбинське, "Мислін" в с. Михайлівка-Рубежівка та інші.
Заступник голови Київської облдержадміністрації В.Максименко відзначив, що побутові споживачі в основному сумлінно оплачують вартість комунальних послуг, зокрема спожитого тепла, але отримані від населення гроші в ДК "Газ України" не надходять.
Загальна заборгованість теплопостачальних підприємств України перед ДК за газ, спожитий протягом опалювального сезону 2009-2010 рр., перевищує 2,46 млрд грн.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас