Точка зору: Президент допоможе вирішити проблему з ПДВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Президент допоможе вирішити проблему з ПДВ

Казна та Політика
775
Президент України Віктор Янукович допоможе вирішити проблему з відшкодуванням податку на додану вартість підприємствам. Про це повідомив глава ради Федерації роботодавців України Дмитро Олійник.
"Якби у нас не було такого розуміння, що нас почують, ми б такого листа (до Президента В.Януковичу. - Ред.) не писали. У нас є розуміння, що все ж в Україні існує багато здорових сил, які розуміють небезпеку, що виникає через неповернення ПДВ... У листі ми плануємо показати наші прогнози. До кінця року з такими тенденціями може накопичитися до 50 млрд грн. ПДВ до повернення, а це означає мінус 50 млрд грн. обігових коштів підприємств", - підкреслив він.
На уточнююче питання, чи допоможе все-таки Президент вирішити проблему з поверненням ПДВ, Д.Олійник відповів: "Мені здається, так. Повернення ПДВ векселями, це винятково рішення одного дня і постанови уряду".
Нагадаємо, як повідомляв ІМК, Федерація роботодавців України написала лист Президенту України Віктору Януковичу стосовно невідшкодованого податку на додану вартість підприємствам.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас