108-річна малайзійка воз'єдналась зі своїм 38-річним чоловіком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

108-річна малайзійка воз'єдналась зі своїм 38-річним чоловіком

987
Жителька Малайзії Вук Кандор, яка нещодавно відсвяткувала свій 108-й день народження, воз'єдналась зі своїм 38-річним чоловіком, який протягом року проходив лікування в наркологічній клініці. "Я вдячна, що мій чоловік повернувся. Я щаслива знову бачити його, тому що я дуже його люблю", - заявила Кандор журналістам після зустрічі з чоловіком.
Мухаммад Ноор Че-Муса впродовж останніх 12 місяців проходив добровільне лікування від наркотичної залежності і був позбавлений можливості регулярно спілкуватися із дружиною - за весь час лікування їй дозволили відвідати чоловіка лише п'ять разів. Зараз родинна пара має намір повернутися до нормального життя. "Я виконуватиму свій подружній обов'язок, як і будь-яка інша жінка", - оголосила щаслива Кандор.
Кандор і Че-Муса одружилися в 2006 році в штаті Тренгану, відразу потрапивши на перші смуги в місцевих газетах. Для 108-річної Кандор цей шлюб став 23-м за рахунком. За її словами, вона вийшла заміж за Че-Муса для того, щоб він не пішов до молодшої суперниці. Сам Мухаммад не уточнює, в якому за рахунком шлюбі він зараз. За його словами, цей шлюб було укладено за "божою волею".
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас