Китай може стати однією із найбільших автомобілебудівних держав протягом 10 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай може стати однією із найбільших автомобілебудівних держав протягом 10 років

400
Завдяки тривалій активізації автомобілебудівниками Китаю інноваційної діяльності при створенні брендів і розширенню їх міжнародної популярності в найближчих 10 років КНР, як очікується, стане однією з найбільших автомобільних держав в світі. Таку думку висловили китайські експерти на міжнародному форумі з питань автомобільної промисловості, що відбувся в Чанчуні, повідомляє Xinhua.
"Цієї мети буде досягнуто завдяки науковому розвитку і подальшому впорядкуванню виробничої структури", - сказав заступник голови Китайської федерації машинобудівної промисловості Чжан Сяоюй.
Учасники форуму обговорили питання технічних інновацій вітчизняних підприємств-виробників автомобілів, одностайно вважаючи, що оптимізація структури виробництва є неминучою для китайських автомобілебудівників, які прагнуть обігнати світові автогіганти.
В 2009 році обсяг виробництва і продажів автомобілів в Китаї досяг 13 млн одиниць, збільшившись на 40% в порівнянні з 2008 роком. В даний час Китай став найбільшою країною-виробником автомобілів і найбільшим авторинком у світі.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас