Volkswagen зареєстрував банк в Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen зареєстрував банк в Росії

647
Німецький концерн Volkswagen зареєстрував дочірній "Фольксваген банк рус". Ліцензію ЦБ "Фольксваген банк рус" доки не отримав, оскільки не сплатив статутний капітал, який складе 880 мільйонів рублів.
Зараз у Росії зареєстровано п'ять дочірніх банків автоконцернів, які спеціалізуються на видачі кредитів під покупку автомобілів власних марок. Це БМВ банк, "Мерседес-бенц банк рус", Тойота банк, "Банк ПСА фінанс рус" (банк автоконцерну Peugeot Citroen), "Банк оф Токіо-Міцубіси ЮЭфДжей".
Газета зазначає, що поява в Росії нової фінансової організації позбавить частини клієнтів банки, які є офіційними партнерами Volkswagen в Росії, зокрема Сбербанк.
За підсумками 2009 року в Росії було продано 1,47 мільйона нових автомобілів, тоді як в 2008 році цей показник був на рівні 2,9 мільйонів. Таким чином, падіння авторинку торік склало 49 відсотків, він відкотився на рівень 2004 року. Прогнозуючи підсумки продажів 2010 року, багато аналітиків погоджуються з думкою, що цей рік стане для Росії успішнішим, ніж 2009-й. Так, експерти компанії Renault вважають, що до кінця року буде реалізовано 1,7 мільйона автомобілів.
Збільшення продажів автомобілів Volkswagen в Росії в першому півріччі зафіксовано на рівні 7 відсотків до 55,5 тисяч машин.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас