Україна вирішила не розміщувати євробонди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна вирішила не розміщувати євробонди

Казна та Політика
531
Україна прийняла рішення не розміщувати євробонди після проведення зустрічей з інвесторами, йдеться в прес-релізі українського Мінфіну.
"Міністерство фінансів вирішило не проводити операцію, враховуючи існуючі джерела фінансування і свою ліквідну позицію. Україна в постійному режимі розглядатиме можливість залучення фінансування на міжнародних ринках залежно від своїх потреб і ринкових умов", - ідеться в заяві.
Український Мінфін повідомив 7 липня, що в третьому кварталі 2010 року Україна може залучити близько $2 млрд шляхом випуску 10-річних облігацій зовнішньої державної позики. Обсяг розміщення єврооблігацій визначений з врахуванням необхідності рефінансування існуючих зобов'язань по зовнішньому державному боргу.
Крім того, відомство допускало можливість розміщення нових зобов'язань на вісім або дев'ять років.
Road show єврооблігацій проходило з 7 по 14 липня. Організаторами зустрічей з інвесторами виступили "ВТБ Капітал", JP Morgan і Morgan Stanley.
Україна в червні 2010 року залучила кредит російського банку ВТБ на $2 млрд, названі прем'єр-міністром бридж-фінансуванням перед запланованим на цей рік випуском єврооблігацій.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас