Київська влада хоче почекати з передачею в оренду приватній структурі аеропорту "Київ" (Жуляни) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київська влада хоче почекати з передачею в оренду приватній структурі аеропорту "Київ" (Жуляни)

199
Перший заступник глави Київської міськдержадміністрації Олександр Попов просить мера столиці Леоніда Черновецького не підписувати рішення Київради про передачу в оренду майна аеропорту "Київ" (Жуляни) приватній структурі.
"Із цього приводу ми просимо поки що не підписувати ці рішення міським головою", - заявив О.Попов журналістам.
Він нагадав, що просив секретаря Київради Олеся Довгого не розглядати низку питань щодо виділення землі і комунального майна на сесії 8 липня.
"Ми до кінця не проаналізували всі проекти, які виносилися на розгляд. Проте розгляд цих питань відбувся", - відзначив він.
Як повідомлялося, на сесії Київради 8 липня лідер фракції Партії регіонів Олексій Омельяненко висунув вимогу зняти з розгляду низку запитань щодо землі і майна у зв'язку з тим, що вони не були погоджені з профільними заступникам глави Київміськдержадміністрації.
О.Довгий відмовився виконати цю вимогу, заявивши, що у нього є домовленість з О.Поповим про розгляд на цій сесії таких питань.
В результаті вказані рішення були прийняті, зокрема, про передачу в оренду на конкурсній основі майна аеропорту "Київ" (Жуляни) приватній фірмі "Майстер Авіа" на 49 років.
Опозиція вважає, що конкурс на оренду цього майна був проведений з порушеннями законодавства, зокрема, він тривав 18 днів замість встановлених 30.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас