Приватбанк просить Мінтрансзв'язку дозволити "Укрзалізниці" продавати квитки через свої відділення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк просить Мінтрансзв'язку дозволити "Укрзалізниці" продавати квитки через свої відділення

609
Приватбанк, який входить до групи найбільших, просить Міністерство транспорту і зв'язку дозволити державній адміністрації залізничного транспорту "Укрзалізниця" продавати квитки через свої відділення. Про це говориться в повідомленні банку.
"Приватбанк звернувся до міністра транспорту і зв'язку Костянтина Єфіменка з пропозицією без підвищення кінцевої вартості продавати у своїх відділеннях залізничні квитки", - говориться в повідомленні.
В повідомленні вказується, що офіційна пропозиція від Приватбанку надійшла міністерству у вівторок, 6 липня.
У своєму листі Мінтрансзв'язку Приватбанк пропонує надати для продажу електронних квитків свою розвинену інфраструктуру: 3,5 тис. відділень банку, 6,5 тис. банкоматів, 3 тис. інтернет-кіосків, веб-сайт, WAP, IVR, мобільний банк, інтернет-банк Пріват24, а також забезпечити цілодобові консультації покупцям квитків на різних мовах в контакт-центрі банку.
Крім того, банк в листі висловив упевненість, що за відсутності посередників між "Укрзалізницею" і покупцем квитка через інтернет кінцева вартість не повинна збільшуватися, що для банку є принциповим при співпраці з "Укрзалізницею".
Приватбанк на даний момент продає через свою інфраструктуру авіаквитки.
З банком співпрацюють компанії "Аеросвіт", "Дніпроавіа", Windrose, "Мотор Січ" і Wizzair.
Як повідомлялося, активи Приватбанку на 1 квітня склали 91 978,5 млн. гривень, кредитний портфель - 81 179,1 млн. гривень, власний капітал - 10 485,1 млн. гривень.
Січень-березень Приватбанк закінчив із чистим прибутком 215,422 млн. гривень, за 2009 рік отримав прибуток 1 050,489 млн. гривень.
Акціонерами ПАТ "Приватбанк" є Ігор Коломойський, який володіє 49,15% акцій, і Геннадій Боголюбов - 48,99%.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас