Іспанці хочуть купити восьминога Пауля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іспанці хочуть купити восьминога Пауля

423
Жителі муніципалітету Карбальіно, розташованого на північному заході Іспанії, виявили бажання купити в океанаріуму Sea Life в німецькому місті Оберхаузен восьминога Пауля, який, передбачаючи результат кількох ігор чемпіонату світу з футболу в ПАР, не зробив жодної помилки.
Як повідомляє Deutsche Welle із посиланням на іспанські ЗМІ, за восьминога-оракула, що став в останні декілька тижнів світовою знаменитістю, іспанці пропонують 30 тисяч євро, зібраних у складчину місцевими підприємцями. "Ми не збираємося з'їсти Пауля, він продовжить прогнозувати результат футбольних матчів, наприклад, допомагаючи робити ставки на тоталізаторі", - заявив власник риболовецької фірми Мануель Пасо.
Між тим, головна мета покупки головоногого провісника - рекламна: бургомістр Карбальіно Карлос Монтес планує зробити його талісманом серпневого щорічного кулінарного свята, на якому представлені головним чином блюда із восьминогів. Тим самим глава муніципалітету, що налічує близько 14 тисяч жителів, розраховує заманити на урочистості якомога більше гостей. В разі відмови Sea Life продати Пауля Монтес сподівається умовити керівництво океанаріуму позичити восьминога на час свята.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас