Visa заявляє про готовність надання повної інформації за запитом АМКУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Visa заявляє про готовність надання повної інформації за запитом АМКУ

249
Міжнародна платіжна система Visa в Україні заявляє про готовність надання повної інформації по запиту Антимонопольного комітету. Про це йдеться в повідомленні Visa.
"Компанія Visa підтверджує свою готовність до подальшої співпраці з Антимонопольним комітетом України з метою надання повної інформації за запитом і забезпечення конструктивного діалогу", - йдеться в повідомленні.
В той же час компанія відзначає, що у відповідь на офіційний запит АМКУ стосовно діяльності компанії Visa в Україні, отриманий компанією 8 червня 2010 року, велика частина запрошуваної інформації була передана в комітет у встановлені терміни - 8 липня 2010.
Згідно з вимогами АМКУ, Visa надала всі основні документи українською мовою, в установленому порядку легалізувала всі офіційні документи і сертифікати.
З метою надати в Антимонопольний комітет повний комплект документів, який дасть вичерпне роз'яснення по питаннях, заявлених в офіційному запиті, Visa також подала клопотання про надання додаткового часу для підготовки частини запрошуваної інформації і документів.
Visa підкреслює свою прихильність українському ринку і готовність і далі розвивати ринок безготівкових платежів у партнерстві з банками, державними і регулюючими органами.
Як повідомлялося, на початку червня Антимонопольний комітет почав розслідування діяльності міжнародних платіжних систем Visa і MasterCard в Україні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас