Український фондовий ринок відкрився зниженням — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український фондовий ринок відкрився зниженням

Фондовий ринок
141
Понеділок відкривається помірним зниженням. Незважаючи на позитивне закриття минулого тижня американськими індексами, українські майданчики охопив негативний настрій. Зараз індекс української фондової біржі торгується в районі 1970 пунктів (-0,72%), ПФТС спустився на 0,23%.
Причиною тому служить наростання ризиків в країнах, що розвиваються, і відсутність чіткої динаміки одужання світової економіки. Російські майданчики, на даний момент, потихеньку повертають собі втрачені позиції з ранку і тепер максимально наблизилися до зеленої зони. У другій половині дня UX і ПФТС зроблять аналогічну спробу.
На думку Володимира Олексюка, експерта аналітичного департаменту X-Trade Brokers Ukraine, різких змін цін на біржах впродовж дня не буде, відсутність виходу важливих новин сьогодні також тому сприяє.
Більш волатильного руху варто чекати вже із завтрашнього дня, коли на ринку будуть оголошені: дані щодо роздрібних продажів і рівня споживчих цін у Великобританії, рівень промислового виробництва в Японії, індекс настроїв в ділових колах ЄС, а також звіт про виконання федерального бюджету США і торгівельний баланс.
За матеріалами:
xDirect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас