Джерело: Для виконання "армійського" указу Януковича необхідно 10 мільярдів гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Джерело: Для виконання "армійського" указу Януковича необхідно 10 мільярдів гривень

Казна та Політика
438
Для виконання указу Віктора Януковича, прийнятого за підсумками першого засідання РНБО з армійських питань, за даними Міністерства оборони і Міністерства фінансів, необхідно знайти десять мільярдів гривень, повідомило джерело "Дзеркала Тижня".
Зокрема, прийнятий Януковичем указ наказує Кабміну надати військовослужбовцям Міноборони в поточному році дві тисячі квартир; з 1 липня годувати всіх контрактників в армійських їдальнях безкоштовно; з 1 жовтня збільшити посадову платню офіцерів на 55%, тим самим прирівнюючи їх до відповідних категорій держслужбовців; компенсувати безквартирним військовим їх витрати на винаймання житла.
Щоб виконати вимоги президентського указу разом з озвученими в Севастополі обіцянками, потрібно знайти, за даними Міноборони і Мінфіну, додаткових десять мільярдів гривень. На три мільярди необхідно збільшити бюджет Міноборони, останнє - додаткові витрати Пенсійного фонду.
При цьому 8 червня парламент затвердив запропонований коаліційним урядом законопроект про скорочення оборонного бюджету 2010 року на 2,135 млрд. гривень.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас