Банк Росії зменшить персонал на третину протягом 6 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Росії зменшить персонал на третину протягом 6 років

Казна та Політика
212
Банк Росії протягом шести років планує скоротити персонал на 25-30%. Про це повідомив журналістам перший заступник голови Центробанку Георгій Лунтовський.
За його словами, оптимізація персоналу передбачена п'ятирічним планом, схваленим радою директорів Банку Росії відповідно до доручення Національної банківської ради.
Лунтовський підкреслив, що оптимізація торкнеться трьох ланок структури Центробанку: центрального апарату, територіальних управлінь і розрахунково-касових центрів. При цьому перший заступник голови додав, що Банк Росії займається оптимізацією своєї структури ще з 1998р. Відтоді персонал банку скоротився на 20 тис. осіб, а на сьогодні кількість співробітників ЦБ налічує 71 тис. осіб.
Основной обсяг оптимізації буде досягнутий за рахунок переведення бюджетних організацій, що знаходяться на обслуговуванні в Банку Росії, у федеральні казначейства. Для цього регулятор і казначейства погодили спільний план дій. Чисельність співробітників федерального казначейства збільшена не буде, оскільки, за словами Лунтовського, воно володіє необхідними кадровими ресурсами.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас