Yahoo! оголосив про викуп акцій на три мільярди доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Yahoo! оголосив про викуп акцій на три мільярди доларів

185
Інтернет-портал Yahoo! оголосив про плани викупити власні акції на суму до трьох мільярдів доларів. Відповідна заява була опублікована в повідомленні про щорічні збори акціонерів компанії.
Викуп акцій відбудеться протягом найближчих трьох років. При цьому акції зможуть отримуватися як на біржі, так і під час закритих переговорів з інвесторами. Рішення про викуп було прийняте на зборах ради директорів 24 червня.
Також на зборах акціонерів були підтверджені повноваження керівництва Yahoo!, у тому числі її гендиректора Керол Бартц (Carol Bartz). Бартц очолила компанію в січні 2009 року.
За останні півроку Yahoo! уклав партнерські угоди з низкою популярних інтернет-сервісів. Так, в лютому стало відомо про партнерство Yahoo! і Twitter. У травні портал оголосив про початок співпраці з виробником онлайн-ігор Zynga. У тому ж місяці Yahoo! оголосила про партнерство з Nokia з використання веб-сервер-сервісів.
В червні компанія інтегрувала на різних сайтах порталу функції соцмережіFacebook. Зокрема, користувачі тепер можуть читати стрічку новин соцмережі безпосередньо на головній сторінці Yahoo!. Відзначимо, що за підсумками першого кварталу 2010 року Facebook обійшов Yahoo! за кількістю показів банерної реклами в США.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас